Pestana Atlantico

Basen är den lilla orten Alvor där vi disponerar ett eget lägenhetshotell alldeles nere vid havet. Algarve är ju känd för sina milslånga stränder. Här bor vi i egna lägenheter med tillgång till de flesta bekvämligheter för en trevlig vistelse. Fri wifi i alla rum.
Läs mer…

Pestana Palm Garden

I Palm Garden bor vi nära den lilla byn Carvoiero. I  markplan och med uteplatser för frukost i det gröna. Solstolar för de som vilar från golfen och som bara vill ta det lugnt med en bok. Det är nära till stranden och havet, till gym, bibliotek och pool. Fri wifi numera i alla rum!
Läs mer…

 

Pinta/Gramacho
Intro_Gramacho

Här bor vi i direkt anslutning till banorna Gramacho & Pinta och inte långt ifrån Carvoeiro och 10 minuter till havet. Lämpligast för sällskap från 4-8 personer för boende i lägenhet eller villa och som prioriterar närheten till spel och träningsmöjligheter..
Läs mer…

Pestana Gramacho Residences
Pestana Gramacho Residences

Pestana Gramacho Recidences är ett helt nyrenoverat (2017/18) lägenhetshotell beläget utmed 8:ans fairway på Gramacho.

Hotellet är 4-stjärnigt och har flera varianter på boende. Det finns studios på 45 kvm, lägenhet med ett sovrum ca 60 kvm och lägenhet med två sovrum ca 80 kvm.
Läs mer…

Alvor Park

Ligger tvärs över “parken” från Atlantico i Alvor. Nyrenoverat 4-star boende i Studios eller T1 med hög standard och promenadavstånd ner till Alvor. Har alla de bekvämligheter som utmärker ett boende hos Pestana: fri wifi, utomhus- inomhuspool, bastu, jacuzzi, gym, restaurang, bar, frukostbuffe mm
Läs mer…