Longstay Golf Algarve

Om oss

Om oss

Välkommen till Algarve. Ny information och priser för 2023/2024 presenteras inom kort

“Det är inte golf som är symbolen för livet, utan livet som är symbolen för golf” som någon så poetiskt beskrev det. Vi flyr Sverige som flyttfåglar i mitten av oktober och återvänder hem lagom till sen vår. Firar 10 år den här säsongen och vi tycker det var en rolig resa med många nöjda och trevliga gäster och många återvändare vilket känns som ett bra betyg.

Möt Teamet

Ge dig ut på en resa för att upptäcka drivkraften bakom vår exceptionella golfupplevelse - vårt extraordinära team. Består av passionerade individer som lever och andas spelet, vårt team är engagerade i att skapa ett oöverträffat golfäventyr för entusiaster på alla nivåer.

Leif Ericson

Mälarö GK
Civilekonom med 20 år som egen företagare i sportbranschen och grundare av såväl outdoor- som reseföretag. tel: 0709 152 717
mail: leif@lgagolf.se

Benkt Svederman

Torekov GK
Har ett förflutet som ägare, VD och projektledare för några namnkunniga reklambyråer på 70- och 80 talet. Vandrade sedan vidare i karriären som VD och klubbdirektör för Kungl. Drottningholms Golfklubb under 15 år. Passionerad golfspelare som idag yttrar sig i spel bl.a på den svenska seniortouren. tel: 0705 875 111
mail: benkt@longstaygolfalgarve.se

Tomas Persson

Fågelbro G&CC
Tidigare hotellägare som spelat golf sedan barnsben. Har något DM-tecken från 60-talet….men också ett flertal internationella mästerskap inkl Europamästare i både lag och individuellt. Såväl Spansk, Fransk, Irländsk, Italiensk och Portugisk seniormästare. Spelat ett antal år på European Seniors Tour. Kan allt och lär dig allt du vill veta om golf. Tel: 0702 11 42 40.
mail: tpgolfpro@hotmail.com