Longstay Golf Algarve

Pestana Palm Garden

Palm Garden ligger nära den lilla byn Carvoiero. Här bor vi i markplan med uteplatser för frukost i det gröna.

Solstolar för de som vilar från golfen och som bara vill ta det lugnt med en bok. Det är nära till stranden och havet, till gym, bibliotek och pool. Mitt i området ligger den lilla ”kvarterskrogen” med mycket bra och en prisvärd meny.  Området känns som ett litet villaområde, bekvämt och ombonat och nära till det mesta.

Ni kan välja att bo i studios, en- eller tvåsovrums lägenheter. Alla välutrustade med stora kök som innehåller tvätt- och diskmaskin. Självklart finns TV med mängder av kanaler att tillgå.

WiFi internet finns på rummen.
Golfbanorna Pinta och Gramacho ligger nästan inpå husknuten. Receptionen mitt i området hjälper er med allt ni undrar över. Detta är ett boendealternativ för par och familjer som stannar lite längre och som gärna lagar sin mat hemma. Naturligtvis finns alla möjligheter till uteliv i Carvoeiro med mängder av restauranger och barer.
Kom dock ihåg att allt är inte öppet under lågsäsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>